Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest aldığını görmek

Rüyada abdest aldığını görmek

Rüyada abdest aldığını görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Rüyada cuma namazı için abdest aldığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, huzur içinde yatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının abdest aldığını görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada abdest aldığını görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, istediği oranda da eğleneceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments