Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin abdest aldığını görmek

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ticarette öne geçeceğine, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest aldığını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada hamamda abdest aldığını görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide abdest aldığını görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ailesi ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, canla başla çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments