Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin dilini görmek

Rüyada bebeğin dilini görmek

Rüyada bebeğin dilini görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, iyi halinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin dilini gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada bebeğin dilini görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilsiz bebek görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin dilinin koptuğunu görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada dilsiz birini görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dil kavgası etmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil yutmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı dil görmek fakir çocukları giydireceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada yerde dil görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments