Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dilinin koptuğunu görmek

Rüyada birinin dilinin koptuğunu görmek

Rüyada birinin dilinin koptuğunu görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, helal rızık elde edeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada birinin dilinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada kuran dili görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, güvensizliğini yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dil pişirmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, aradığı aşkı bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dil ısırmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek dili görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil kesilmesi görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada dil yarası görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments