Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilsiz bebek görmek

Rüyada dilsiz bebek görmek

Rüyada dilsiz bebek görmek kötü bir habere veya tehlikeye, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Rüyada dilsiz bebek gördüyseniz:

  • Gerek yapmak istediğiniz değişiklik ya da yenilikleri gerçekleştirmeniz, gerekse yeni işlere başlamak için gereken astrolojik desteğe sahipsiniz.

Rüyada dilsiz bebek görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, yeni bir işe girileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin dilini görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının dilini görmek sıhhat ve moral bulacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Rüyada dil koparmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, işlerinin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada dilinin kopmasını görmek kendisi paralayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dili şişmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, neredeyse kahrolacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada dil çiğnemek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Rüyada kuran dili görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments