Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı dil görmek

Rüyada kırmızı dil görmek

Rüyada kırmızı dil görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, insanların alım gücünün azalacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı dil gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Rüyada kırmızı dil görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı dilli yılan görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dilin kesildiğini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dili kıllı görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek yapılan ahlaksız davranışlara, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilenen kadın görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet eder.

Rüyada dilini kestiğini görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada hayvan dili görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments