Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilsiz birini görmek

Rüyada dilsiz birini görmek

Rüyada dilsiz birini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, iyi bir kariyer edineceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilsiz birini gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada uzun dil görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, başının belaya girmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinin düştüğünü görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kıllı dil görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin dilini görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük dilini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin dilini emmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, mubah olmayan yollara sapacağına tabir olunur.

Rüyada çatal dilli yılan görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek dinine bağlı kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments