Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muska saklamak

Rüyada muska saklamak

Rüyada muska saklamak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, içine kapanacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada muska saklamak gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada muska saklamak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalettir.

Rüyada yatağında muska görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine inanılır.

Rüyada muskayı açmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinde muska görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, lüksüne de lüks katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muska düşürmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Rüyada muska yapan hoca görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada muska görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yanlış yollardan döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altında muska görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments