Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kurtarmak

Rüyada bebek kurtarmak

Rüyada bebek kurtarmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, sorunlarını unutacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak yazgısının güzelleşeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bebek kurtarmak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret eder.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği ölümden kurtarmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangından bebek kurtarmak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, amaçlarına ulaşmaya, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği kurtarmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde bebek kurtarmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments