Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe soğan yedirmek

Rüyada bebeğe soğan yedirmek

Rüyada bebeğe soğan yedirmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe soğan yedirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz beklenmedik bir noktaya gelebilir.

Rüyada bebeğe soğan yedirmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada başkasının soğan yediğini görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada taze soğan yedirmek sıkıntıdan kurtulacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada birinin soğan yediğini görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına inanılır.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan yediğini görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments