Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının soğan yediğini görmek

Rüyada başkasının soğan yediğini görmek

Rüyada başkasının soğan yediğini görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, mevki edineceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada başkasının soğan yediğini gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek hayıflanacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin soğan yediğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan yediğini görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe soğan yedirmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada başkasının soğan yediğini görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, devlete hizmet etmeye, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek sevdiği birini kırmaya, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Rüyada taze soğan yediğini görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan yedirmek uzun uzun dalıp gideceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments