Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan yediğini görmek

Rüyada soğan yediğini görmek

Rüyada soğan yediğini görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kötü gününü de paylaşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan yediğini gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Rüyada başkasının soğan yediğini görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek rızıksız kalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin soğan yediğini görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe soğan yedirmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan yediğini görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada soğan yediğini görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan yedirmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments