Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan yediğini görmek

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, dirliğin bozulabileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan yediğini gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada yeşil soğan yediğini görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kazançta zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan yediğini görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının soğan yediğini görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zor günlerin yaşanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına inanılır.

Rüyada birinin soğan yediğini görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına delalettir.

Rüyada bebeğe soğan yedirmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek borçlarının kapacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalet eder.

Rüyada taze soğan yedirmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada soğan yediğini görmek kısmetli kapıların açılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments