Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan yediğini görmek

Rüyada taze soğan yediğini görmek

Rüyada taze soğan yediğini görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze soğan yediğini gördüyseniz:

  • Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir.

Rüyada taze soğan yediğini görmek mirasa, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan yedirmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan yıkamak rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan görmek üçüncü gözünün açılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan almak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalet eder.

Rüyada taze soğan ekmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze soğan yemek can sıkıntısının sona ereceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada taze yeşil soğan görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments