Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze soğan yedirmek

Rüyada taze soğan yedirmek

Rüyada taze soğan yedirmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada taze soğan yedirmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada taze soğan yediğini görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Rüyada taze soğan vermek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil taze soğan görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine yorulur.

Rüyada saksıda taze soğan görmek kısmetinizin açılacağına, heveslerinin de azalacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalet eder.

Rüyada taze soğan yıkamak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işarettir.

Rüyada taze soğan almak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada taze soğan aldığını görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments