Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayramda el öpmek

Rüyada bayramda el öpmek

Rüyada bayramda el öpmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, doktordan doktora koşturacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Rüyada bayramda el öpmek gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Rüyada bayram günü el öpmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada bayramda el öpmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada bayramda el öptüğünü görmek işlerinden belirsizlik olacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada amcanın elini öpmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada misafir eli öpmek sevilip sayılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek tatsızlıkların aşılacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments