Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek

Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek

Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Rüyada ölü akrabanın elini öpmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, alkış alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Rüyada akrabaların elini öpmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın elini öpmek alim ve bilge insan olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir akrabanın elini öpmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akraba eli öpmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen akrabanın elini öpmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments