Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayram günü el öpmek

Rüyada bayram günü el öpmek

Rüyada bayram günü el öpmek işlerin de hafifleyeceğine, zor günler geçirileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada bayram günü el öpmek gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bayram günü el öpmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulur.

Rüyada bayramda el öpmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, rahat rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayramda el öptüğünü görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinin elini öpmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada babasının elini öpmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kayınpederinin elini öpmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, adını işiyle duyuracağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin elini öpmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments