Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayramda el öptüğünü görmek

Rüyada bayramda el öptüğünü görmek

Rüyada bayramda el öptüğünü görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kısmetlerinin bol olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bayramda el öptüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bayramda el öptüğünü görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bayramda el öpmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayram günü el öpmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden bayram şekeri almak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, durulacağına tabir olunur.

Rüyada bayramda şeker topladığını görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacı bayramı görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayram gezmesine gitmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada bayram namazını kaçırmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments