Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan terzi görmek

Rüyada bayan terzi görmek

Rüyada bayan terzi görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan terzi gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada bayan terzi görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine yorulmaktadır.

Rüyada terzi görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek terzi görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada terziye ölçü vermek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada terzide çalışmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada terziye elbise diktirmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, karlı işler alacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Rüyada terziye etek diktirmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada kadın terzi görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments