Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terzide çalışmak

Rüyada terzide çalışmak

Rüyada terzide çalışmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Rüyada terzide çalışmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada terzide çalışmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine inanılır.

Rüyada terziye elbise diktirmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine alamet eder.

Rüyada terzi dükkanı açmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, uzak bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada terzi aramak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Rüyada terziye ölçü vermek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada terzi olmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalet eder.

Rüyada kadın terzi görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments