Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis çevirmesi görmek

Rüyada polis çevirmesi görmek

Rüyada polis çevirmesi görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, engel teşkil edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çekilen hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada polis çevirmesi gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada polis çevirmesi görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada çevirmeli telefon görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kuzu çevirme yemek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu çevirme görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sivil polise yakalanmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Rüyada polis çatışması görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments