Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniformasız polis görmek

Rüyada üniformasız polis görmek

Rüyada üniformasız polis görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniformasız polis gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada polis üniforması giymek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada polis üniforma giymek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada üniformasız polis görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada üniformalı polis görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada üniformalı subay görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, isteklerin yerine geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada mavi üniformalı asker görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kendini üniformalı görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments