Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift organ görmek

Rüyada çift organ görmek

Rüyada çift organ görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, zorlanacağına, zenginliğinin süreceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Rüyada çift organ gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Rüyada çift cinsiyet organı görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada çift organ görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, evlatlarının hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadında erkek organı görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada insan organları görmek hayırlı bir sürece girileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç organları dışarıda görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek tenasül organı görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalettir.

Rüyada iç organlarını dışarıda görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments