Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın milletvekili görmek

Rüyada kadın milletvekili görmek

Rüyada kadın milletvekili görmek kısa sürede başarısının artacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada kadın milletvekili gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Rüyada kadın milletvekili görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek duygularını açığa vuracağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Rüyada eski milletvekili görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, masa başı bir işe girileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, çok eğleneceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada milletvekili görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kötü günlerin geride kalacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan milletvekili görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments