Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini milletvekili görmek

Rüyada kendini milletvekili görmek

Rüyada kendini milletvekili görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çalışmalarının artacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendini milletvekili gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada bayan milletvekili görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, harama göz dikmeyeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada milletvekili konuşmak bazı kayıplar olabileceğine, kazancını iki kat arttıracağına, mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada milletvekili görmek içebileceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada milletvekili adayı olmak rahat bir hayata sahip olmaya, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments