Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milletvekili görmek

Rüyada milletvekili görmek

Rüyada milletvekili görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kendisini mutsuz edeceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada milletvekili gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada milletvekili konuşmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi konuda zayıflayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Rüyada milletvekili adayı olduğunu görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kafa dağıtacağına, ruhunu güzelleştireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının milletvekili olduğunu görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, musibetlerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada milletvekili görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin milletvekili olduğunu görmek parasını dikkatli harcayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada milletvekiliyle konuşmak rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kendini milletvekili olduğunu görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kötü kişilere yakın olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada milletvekili adayı görmek imkânlarının azalacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments