Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan memesi emmek

Rüyada bayan memesi emmek

Rüyada bayan memesi emmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hüsrana uğratacağına işarettir.

Rüyada bayan memesi emmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Rüyada bayan memesi emmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden süt emmek elde edilecek menfaatlere, ağlayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt emmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada kendi memeni emmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek memesi emmek ömür boyu başarılı olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak memesini emmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının memesini emmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments