Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak memesini emmek

Rüyada kulak memesini emmek

Rüyada kulak memesini emmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak memesini emmek gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Rüyada kulak memesini emmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işaret eder.

Rüyada kulak memesi emmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini emmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının memesini emmek bundan da son derece mutlu olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesi emmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt emmek el attığı her işten zararla çıkacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne memesi emmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments