Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesinden süt emmek

Rüyada kendi memesinden süt emmek

Rüyada kendi memesinden süt emmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Rüyada kendi memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yol yordam öğretileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada karısının memesinden süt emmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt emmek ondan kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına yorulur.

Rüyada kadının memesinden süt emmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada memeden süt emmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada bir kadının memesini emmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, çok mutlu edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden emmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments