Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden süt emmek

Rüyada memeden süt emmek

Rüyada memeden süt emmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sevineceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Rüyada memeden süt emmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt emmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına tabir olunur.

Rüyada memeden süt emmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada karısının memesinden süt emmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, başarılarının çoğalacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulur.

Rüyada kadının memesinden süt emmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının memesini emmek başarılarının düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının memesini emmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments