Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan ayağı görmek

Rüyada bayan ayağı görmek

Rüyada bayan ayağı görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, saygısını toplayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Rüyada bayan ayağı gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Rüyada bayan ayağı öpmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada bayan ayağı görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada bayan organını görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada bir bayana aşık olmak hayattan yana keyif bulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına inanılır.

Rüyada bayanın erkek olduğunu görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile bayanı görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret eder.

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Rüyada bayan ünlü görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments