Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan avret yeri görmek

Rüyada bayan avret yeri görmek

Rüyada bayan avret yeri görmek rızkın artacağına, çok sevineceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sağlığından olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan avret yeri gördüyseniz:

  • Sizinle aynı durumda kişileri düşünerek provokasyonlara gelmeyebilirsiniz.

Rüyada bayanın avret yerini görmek hasret giderileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada bayan avret yeri görmek çok mutlu edeceğine, büyük başarılara imza atacağına, hem yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kendinin avret yerini görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hevesinin kursağında kalacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun avret yerini görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada avret yeri temizlemek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, itibar göreceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Rüyada babasının avret yerini görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün avret yerini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yetki sahibi olacağına, birçok engelin aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments