Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının avret yerini görmek

Rüyada babasının avret yerini görmek

Rüyada babasının avret yerini görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada babasının avret yerini gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada babanın avret yerini görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının avret yerini görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını avret yerini görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının avret yerini görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısının avret yerini görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yeri kıllı görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ortaya bazı projeler koyacağına işaret eder.

Rüyada kızın avret yerini görmek elinize para geçeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments