Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün avret yerini görmek

Rüyada ölünün avret yerini görmek

Rüyada ölünün avret yerini görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün avret yerini gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalettir.

Rüyada ölünün avret yerini görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını avret yerini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kadın avret yeri görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayallerine kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bir başkasının avret yerini görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments