Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yeri temizlemek

Rüyada avret yeri temizlemek

Rüyada avret yeri temizlemek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Rüyada avret yeri temizlemek gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, çok rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada avret yeri temizlemek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avret yerini temizlemek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Rüyada avret yerini traş etmek kazançsız işler peşinde olmaya, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada avret yerini örtmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments