Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanın avret yerini görmek

Rüyada bayanın avret yerini görmek

Rüyada bayanın avret yerini görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işarettir.

Rüyada bayanın avret yerini gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Rüyada bayan avret yeri görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayanın avret yerini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, onu isyan noktasına getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi zarara gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada annesinin avret yerini görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada avret yeri kıllı görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, iyi bir patron olacağına inanılır.

Rüyada avret yeri temizlemek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kocasının avret yerini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments