Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin avret yerini görmek

Rüyada kendinin avret yerini görmek

Rüyada kendinin avret yerini görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, planların boşa gideceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinin avret yerini gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Rüyada avret yerini örtmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, kişinin güzel işler yapacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada babasının avret yerini görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada kendi avret yerini görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, zor bir işe girileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına tabir olunur.

Rüyada erkek avret yerini görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada bayanın avret yerini görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments