Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının avret yerini görmek

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yüksek moralli olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının avret yerini gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek mallarının artacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada avret yerini kıllı görmek para sahibi olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına inanılır.

Rüyada kadının avret yerini yalamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün avret yerini görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yerini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada bayan avret yeri görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yolculuğa, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Rüyada kızının avret yerini görmek kazancının artacağına,, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments