Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam parçaları görmek

Rüyada kırık cam parçaları görmek

Rüyada kırık cam parçaları görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, duygularının ön plana çıkacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kırık cam parçaları gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada kırık cam parçaları görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak elinin sıkışacağına, bol dua edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kırık cam parçası görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek herkesin önünde olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına inanılır.

Rüyada cam parçası görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada cam parçaları toplamak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, daima zinde ve genç kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments