Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Rüyada cam kırıklarında yürümek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek mesleğindeki başarısının artacağına, maddi olanakların artacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada kırık cam bardak görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments