Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camları kırık ev görmek

Rüyada camları kırık ev görmek

Rüyada camları kırık ev görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulur.

Rüyada camları kırık ev gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Rüyada camları kırık ev görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada camı kırık ev görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada evde cam kırıkları görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, bereketin artacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada araba camını kırık görmek hayatının güzelleşeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada cam kırıkları toplamak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak yenileneceğine ve can bulacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının battığını görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments