Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırığı görmek

Rüyada cam kırığı görmek

Rüyada cam kırığı görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor günlerin sona ereceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalettir.

Rüyada cam kırığı gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek onunla kardeşten daha yakın olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık saat camı görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, yetim sevindireceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak işlerini düzene sokacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada cam kırığı toplamak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, rahata ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kırık camlı pencere görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıkları tükürmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardağı görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada cam kırığı sesi duymak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments