Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zaaflarına kapılacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek güzel günlerinin geride kalacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, girilen yolda zarar edileceğine inanılır.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarında yürümek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada camların üstünde yürümek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada camı kırık saat görmek kısmetlerinin kapanacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments