Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam şişe görmek

Rüyada kırık cam şişe görmek

Rüyada kırık cam şişe görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet eder.

Rüyada kırık cam şişe gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kırık cam şişe görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kırık bira şişesi görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada şişe kırığı görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işarettir.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine inanılır.

Rüyada cam su şişesi görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına inanılır.

Rüyada yeşil cam şişe görmek iyileşeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada cam şişe yemek kişinin afiyette olacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada cam şişeden su içmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül

Rüyamda kardeşimin yatağında toplu iğneler ve kırık soda şişesi gördüm
Acaba ne anlama gelir