Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırık görmek

Rüyada cam kırık görmek

Rüyada cam kırık görmek vefalı bir insan olacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kazançta zarar edeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada cam kırık gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Rüyada kırık araba camı görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba camı kırık görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camları kırık ev görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, durgunlaşacağına delalettir.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cam bardağı görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada cam kırıkları temizlemek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Rüyada cam kırıklarını toplamak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada araba camını kırık görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments