Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklık görmek

Rüyada bataklık görmek

Rüyada bataklık görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bataklık gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda yaşam tarzınızı yenileyebilir, standartlarınızı yükseltebilirsiniz.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına işaret eder.

Rüyada bataklıkta timsah görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklığa batmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bataklıkta yürümek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklığa saplanmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yaşama isteğinin artacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini bataklıkta görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bataklığa girip çıkmak insanları kıracağına, üzeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments