Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklığa düşmek

Rüyada bataklığa düşmek

Rüyada bataklığa düşmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, maddi kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklığa düşmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada bataklığa düşmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bataklıkta yürümek bir sebeple başka yollar aranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek işlerinin de rast gideceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bataklıkta kaybolmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işaret eder.

Rüyada bataklıkta yüzmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalettir.

Rüyada kurumuş bataklık görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve bataklık görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments