Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklıkta yürümek

Rüyada bataklıkta yürümek

Rüyada bataklıkta yürümek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, engellerin ortadan kalkacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işaret eder.

Rüyada bataklıkta yürümek gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Rüyada bataklıkta yürümek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada bataklıkta yılan görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini bataklıkta görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bataklıkta yüzmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ilim irfan sahibi olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bataklıkta kaybolmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet eder.

Rüyada başkasını bataklıkta görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kazancının çok daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada birini bataklıkta görmek ticaretinin büyüyeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments