Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Rüyada başörtüsü taktığını görmek yolculuğa, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada pembe başörtüsü taktığını görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının başörtüsü taktığını görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının başörtüsü taktığını görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başörtüsü taktığını görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işlerinin ters gideceğine delalettir.

Rüyada başörtüsünü çıkartmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kafasının da rahat edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor başörtüsü görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments